Fisher & Paykel OB30 Uživatelský manuál Strana 23

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 124
  • Tabulka s obsahem
  • ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 22
21
US CA
Cooking guidelines
This chart will help you to match your cooking requirements to the most appropriate cooking
function. Note:
Recommended method Alternative method
TRUE AERO
AERO BAKE
BAKE
AERO
PASTRY
PASTRY BAKE
ROAST
BROIL
MAXI BROIL
AERO BROIL
Roasting
Roast beef/pork/lamb
Roast chicken (whole)
Roast chicken (pieces)
Roast turkey
Vegetables
Broiling
Steak/Chops/Cutlets
Fish
Ground meat patties
Vegetables
Toast
Zobrazit stránku 22
1 2 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 123 124

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře